Reklam 1

7/30/2011

Turkcell 4 Çeker mi?

Son zamanlarda Turkcell çekim kalitesi konusunda bolca reklam yapmakta malumunuz fiyatları bakımından reklam pek yapamıyor zira sektör lideri pahalı olmak zorunda (buna daha sonra değineceğim)

Şimdi en son reklamına bakalım. Sertap Erenerli JIP  gemiye biniyor İstanbul boğazında bir tur atıyor ve Sertap şarkı söylerken hem sesli hem görüntülü iletişim kuruluyor.Sertap diyorki " şimdi ben denizde şarkı söyleyeceğim İstanbuldaki studyodaki arkadaşta kayıt edip kalitesine bakacak"  iyi de güzel kızımız siz zaten İstanbulda hatta istanbulun göbeğinde BOĞAZDAsınız be yavrum.

Turkcell metin reklamını yazan reklam görevlisi bu nasıl bir reklamdır? siz zaten  İstanbul Boğazındasınız "denize açıldık" diyorsunuz. Bizi mi kekliyorsunuz yoksa?  Boğaz ne deniz ne?





Hadi Marmara denizine gitseniz anlarım bir nebze kocaman yer veya Karadenizde Kilyos'tan falan açılsanız soyle bir 10 deniz mili gitseniz( 12 mil uluslar arası deniz sahamız) orada deneseniz neyse.

Dual carrier gibi güzel bir teknoloji böyle heder edilir. Bilginize de sunulur. Lütfen TÜRK halkını KERİZ yerine koymayalım sayın  TURKCELL







2 yorum:

  1. Reklamı ilk izlediğimden beri düşündüğüm konu. Hocam derdiki eğer reklamda mantıksızlıklar ve saçmalıklar seziyorsan o reklam sana yapılmamıştır :) Yani türkcell için biz zaten cepteyiz dostum (ben değilim) yeni ve bu konuya vakıf olmayan kişileri artık elde etmeye çalışıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 10 sene sonra yorumunu yeni okudum sanırım :)

      Sil

Sındırgı - Kertil

 Sındırgı - Kertil